beats by dre cheap

Ivan Zamorano: Pokrali su nas!

http://www.bighead.cn/uploadimg/ivan_zamorano_back_to_meazza.jpg
Legenda Intera i čileanskog fudbala,Ivan Zamorano,potvrdio je javnosti da je Inter pokraden za Scudetto u duelu protiv Juventusa 1997. godine.

Poznati "tragičar" susreta,sudac Piero Ceccarini,nije dosudio očigledan jedanaesterac kada je branić Juventusa Mark Iuliano doslovno pokosio Ronalda.Sada,nakon punih 11 godina nakon događaja,Zamorano još uvijek nije prebolio krađu i siguran je da je taj događaj "crna mrlja" italijanskog fudbala.

"Prekršaj nad Ronaldom je bio i više nego očigledan.Svi smo se složili oko toga.Drago mi je da sada postoje materijalni dokazi za zlodjela koja su počinili Juventusovi moćnici.Ali isto tako,želio bih naglasiti da igrači Juventusa nisu krivi za to i ne treba da snose odgovornost.Jasno sam vidio Iulianovu facu kada je sudija odlučio ne svirati penal,laknulo mu je."

Potom se popularni "Bam Bam" osvrnuo na silnu popularnost i poštovanje koje uživa među Interovim tifosima.

"Mislim da su me navijači voljeli uvijek zbog moje požrtvovansti na terenu.Nikada nisam završio utakmciu,a da nisam dao 100% od sebe i trčao za svakom mogućom loptom.Isto tako,nikada se nisam ponašao bahato,kao neka super zvijezda,a to navijači znaju cijeniti"

Ostale vijesti:
Julio Cesar oborio rekord Taffarela!Nas golman nije primio gol u dresu repke punih 492. minuta,dok Taffarel minut manje!

FC INTERNAZIONALE
http://1908inter.blogger.ba
17/10/2008 16:03