beats by dre cheap

Inter napušta San Siro?

http://www.antareshotels.com/davedere/meazza.gif
Većinski vlasnik Intera,Massimo Moratti,najavio je izgradnju novog stadiona na kojem bi igrao samo Inter,objavila je jutros Gazzetta dello Sport.

Stadion bi se izgradio uz pomoć vlade Italije,kojoj je u interesu da se ovaj stadion izgradi zbog domaćinstva Evropskog prvenstva 2012 godine.Podsjetimo,domaćinstvo su prvo dobile Poljska i Ukrajina,ali zbog spore gradnje stadiona i loše organzacije,trenutno je realna opcija da im se uzme domaćinstvo i najvjerovatnije prepusti Italiji.

U tom slučaju,Italija bi morala izgraditi nekoliko novih stadiona,i pri tome i naš bi klub imao beneficije od toga,dobili bi novi stadion koji ne moramo finansirati u potpunosti,te se ta izgradnja ne bi osjetila na "leđima" kluba,u finasijskom smislu.

Projekat je navodno već pripremljen i čeka se samo odobrenje vlade krajem decembra.Iako lokacija još uvijek nije poznata,nagađa se da bi to moglo biti naselje Rho-Pero,odmah kraj autoputa.

Što se samog izgleda tiče,novi stadion bi trebao biti sličan onome na kojem igra minhenski Bayern,Allianz Areni.Imao bi 60,000 sjedečih mjesta,a u sklopu stadiona nalazile bi se i razne prodavnice,veliki šoping centri,te razni restorani.

FC INTERNAZIONALE
http://1908inter.blogger.ba
15/10/2008 16:31